31 August 2007

Ravioli met kip en champignons in een romige saus

Jamjam, ik hoef hier niks meer aan toe te voegen. Het is superlekker en supersimpel, maar wel machtig (en dikmakend, zucht!). Ik heb altijd zo'n zak ravioli in de diepvries liggen, je weet maar nooit......

Wat heb je nodig:
Ongeveer 10 ravioli kussentjes per persoon (ik heb meestal de ravioli met 4-kazen, gewoon uit het diepvriesvak maar natuurlijk kan het ook verse ravioli zijn)
½ kipfilet per persoon
Champignons
Creme fraiche (of in Amerika: sour cream)
Boursin
Geraspte parmezaanse kaas

Recept:
Snij de kipfilet in reepjes en bak in een wok in een beetje olijfolie
Voeg de (gesneden) champignons toe
Voeg de creme fraiche en de boursin toe (voor 2 personen reken ik altijd een half pakje boursin)
Breng op smaak met een beetje peper (zout hoeft meestal niet)
Kook ondertussen de ravioli kussentjes in kokend water, als ze boven komen drijven zijn ze gaar
Giet de ravioli op een bord en daarover het kip-boursin-sausmengsel
Een beetje geraspte kaas erover
Et voila......

No comments: